• Op werkdagen voor 23:30 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Vanaf 25,- geen verzendkosten
 • Aanbevolen door het consultatiebureau

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR SLAAPTIPS!

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR TIPS!


  Over ons


  Marleen Vermeulen
  is eigenaar en drijvende kracht achter Pacco. Marleen is moeder van een volwassen zoon en dochter en de trotse oma van twee kleindochters en een kleinzoon. De periode van onrustige nachten heeft zij zelf dus al ver achter zich liggen, maar door de komst van de kleinkinderen heeft zij wel weer gezien hoe vermoeiend het soms kan zijn.

  De Pacco producten verkoopt Marleen met veel plezier. De inbakerdoek is al 20 jaar op de markt en heeft zichzelf allang bewezen. Inbakeren werkt gewoon. De Pacco doek heeft dui-zen-den onrustige baby’s kunnen helpen en dus ook papa’s en mama’s. Marleen is dan ook altijd weer blij met reacties van gelukkige ouders die eindelijk weer een nacht geslapen hebben dankzij Pacco! 

  Heb je vragen of wil je een ervaring delen over de Pacco doek, dan kun je Marleen bereiken op [email protected] of via WhatsApp 06-15673736.

   

  Pacco

  De Pacco inbakerdoek is in 1999 ontworpen door Sylvie Zuidam. Haar derde baby was onrustig, sliep weinig, raakte oververmoeid en begon daardoor steeds meer te jengelen en te huilen. Sylvie las het boekje ‘In doeken gewikkeld’ en herkende daarin veel. Inbakeren hielp! Haar baby kon eindelijk slapen, zij kon zelf weer slapen en ook de andere kinderen kregen hun ouders weer ‘terug’.

  Twintig jaar geleden waren er nog geen kant-en-klare inbakerdoeken op de markt. Sylvie bakerde haar baby in met gewone doeken. Op de traditionele manier inbakeren is een bepaalde techniek die wel goed en veilig moet gebeuren, het vergt een bepaalde handigheid. Deze nadelen hebben Sylvie ertoe gebracht om de Pacco inbakerdoek te ontwerpen: Een doek met een speciale schoudercoupe en klittenband.

  In de loop der tijd is Pacco gegroeid en het assortiment uitgebreid: TinyNanny inbakerslaapzakje, matrozenbedje, Pacco Plus afbouwdoek en het Pacco laken.

  Als verpleegkundige (niet praktiserend) wist Sylvie dat inbakeren méér is dan alleen een goede doek. Het gaat ook om je baby ‘leren lezen’ en om rust en regelmaat afgestemd op baby’s lichaamstaal. Daarom is zij in 2001 begonnen met het schrijven van artikelen en blogs op inbakeren.nl.

  Samenwerken met deskundigen

  In 2013 is inbakeren opgenomen in het basispakket van de jeugdgezondheidszorg.¹ Veel jeugdartsen- en verpleegkundigen op het consultatiebureau adviseren de Pacco inbakerdoek. Ook op VeiligheidNL staat de Pacco inbakerdoek vermeld.

  ¹ Richtlijn: Excessief huilen (2013, multidisciplinair)

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0