• Op werkdagen voor 23:30 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Vanaf 25,- geen verzendkosten
 • Aanbevolen door het consultatiebureau

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR SLAAPTIPS!

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR TIPS!


  Ervaringen van deskundigen

  Jeugdverpleegkundige

  Regelmatig leen ik de Pacco inbakerdoek uit aan ouders met een onrustig kindje. Het is geweldig om te zien hoe rustig de meeste kinderen worden als ik ze in de doek wikkel. Ook helpt het inbakeren om een goed ritme en een goede regelmaat op te bouwen. Het is dan ook fijn om de Pacco inbakerdoek in huis te hebben om ze een weekje te kunnen uitlenen aan ouders om ze uit te proberen! Bij deze heel erg bedankt voor de demonstratie doeken!

  Margreet de With Jeugdverpleegkundige GGDru


  Kinderverpleegkundige

  Al enige tijd maken we dankbaar gebruik van de Pacco inbakerdoek! We gebruiken we alleen nog de Pacco doek en niet de losse doeken. We zijn inmiddels overtuigd geraakt, de inbakerdoek is goed werkbaar en het is eenduidig, naar elkaar en naar ouders toe.

  De Pacco is comfortabel voor de baby en de veiligheid van inbakeren is gewaarborgd. Ouders ervaren de Pacco als prettig en bestellen tijdens de opname een doek via de website zodat ze er thuis verder mee kunnen.

  De doeken zijn door het vele gebruik en het wassen dun aan het worden. Kunnen jullie ons van nieuwe inbakerdoeken voorzien? Afdeling Moeder en Kind gaan er ook mee van start. Zij geven de voorkeur aan de Pacco Primo en de Pacco Piccolo.

  Met vriendelijke groet, Mirjam Kievit kinderafdeling Meander Medisch Centrum


  Kinderverpleegkundige

  Op de afdeling (Kinderchirurgie Zuid) waar ik werk, bakeren wij baby’s geregeld in. Tot voor kort deden wij dit professorisch met een luierdoek of met de Puckababy.

  Mijn zoontje van 5 maanden oud bakerde ik in met behulp van de Pacco Plus Medium, welke ik bij jullie besteld had (inmiddels ben ik aan het afbouwen). Omdat ik hier uiterst tevreden over ben en denk dat het voor de kinderen van onze afdeling ook hele goede inbakerdoeken zijn (mijns inziens beter dan de Puckababy) heb ik bij jullie twee demonstratiedoeken gevraagd. En gekregen! Bedankt voor de Pacco Primo en de Pacco Piccolo. Super bedankt namens het hele team.

  S. Cafferata, kinderverpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam


  Kinderverpleegkundige

  Enige tijd geleden heb ik één en ander aan demo materiaal van jullie ontvangen. Ik wilde je even laten weten dat er veel positieve reacties op gekomen zijn. Het inbakeren met doeken, bestaande uit 2 onderdelen was voor een aantal even wennen, maar het werkt prima.

  Ook het massagematje is een succes! Het is een stuk groter als een aankleedkussen, wat wel zo praktisch werkt bij wat grotere baby’s.

  Nogmaals hartelijk dank voor de samenwerking.

  Met vriendelijke groet, Kirsten Janssen


  Jeugdverpleegkundige

  Al enige jaren leen ik de Pacco inbakerdoek uit aan ouders, dit met groot succes. Bijna alle ouders zijn enthousiast over de doeken, met heel vaak goed resultaat. Een enkele keer heeft het kind geen baat bij het inbakeren.

  De doeken zijn vooral heel gebruiksvriendelijk, het instructieboekje wat erbij zit is ook heel duidelijk en ik adviseer ouders ook altijd om op de website te kijken. Wij hebben een aantal doeken die we aan ouders uitlenen en die kunnen ze dan een week gebruiken om uit te proberen. Als ouders tevreden zijn kunnen ze dan zelf een doek aanschaffen via jullie website.

  Wij gebruiken alleen de Pacco doeken en geen losse doeken. Het materiaal van de doeken is ook erg prettig. Kortom, ik heb alleen nog maar tevreden ouders gehad over de doeken.

  Carla Hemmen, jeugdverpleegkundige Centrum Jong Krommenie
  GGD Zaanstreek – Waterland


  Jeugdverpleegkundige

  Ik ben verpleegkundige op het consultatiebureau en raad de Pacco inbakerdoek regelmatig aan. Wij hebben sinds kort allemaal, dus elke jeugdverpleegkundige binnen het team, een eigen Pacco doek. Deze kunnen we uit lenen aan ouders om te proberen, waarna ze deze vervolgens zelf kunnen bestellen op de website. Ook verwijs ik regelmatig ouders naar uw website en uiteraard adviseren we in een stukje rust en regelmaat.

  We hebben zelf een levenslustig en beweeglijk kindje, die erg druk is met zijn handjes en armpjes. Hij kan dus ook wel wat extra geborgenheid gebruiken. Om die reden zijn we gestart met de Pacco Piccolo. Hij kwam niet aan zijn diepe slaapjes toe en werd hierdoor onrustig. Omdat onze knul al 7,4 kg weegt met zijn 12 weken, zijn we nu overgestapt op de Comodo. Het bevalt ons uitstekend en onze zoon helemaal! Heerlijk vind hij het! Gisteren heeft hij zijn 2e vaccinaties gehad, waardoor hij er nu niet in kan liggen. Meteen merken we verschil in slaapduur. Dus hopen dat het nog even duurt eer hij gaat rollen!

  Nou, al met al niets meer dan lof! Ik vind de doeken zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk toe te passen. Dit is prettig, ook voor oppas oma’s en een kinderdagverblijf of gastouder. Hopende u hierbij voldoende geinformeerd te hebben!

  Met vriendelijke groeten
  Marjoke Schippers, jeugdverpleegkundige


  Jeugdverpleegkundige

  Enige tijd geleden heb ik een Pacco inbakerdoek gekregen om uit te lenen via het consultatiebureau. We hebben daar vreselijk veel plezier van. Nu werk ik echter op een andere locatie en zou ook hier heel graag een Pacco willen hebben om uit te lenen.

  We adviseren namelijk veelvuldig de doeken, maar willen ouders in de gelegenheid stellen om ze te proberen. De enige doek die we promoten is de Pacco omdat deze veilig is en het beste werkt.

  Met vriendelijke groet
  Irene Schneider, jeugdverpleegkundige Careyn


  Jeugdverpleegkundige

  Als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau heb ik positieve ervaringen met het gebruik van de Pacco inbakerdoek bij onrustige kindjes.

  Sinds een aantal maanden hebben wij de mogelijkheid om de Pacco inbakerdoek uit te lenen aan ouders van kindjes die veel huilen en/of onrustig zijn. Bijna alle ouders merken een positief resultaat na de ‘probeerperiode’. Wij zijn blij dat wij gebruik kunnen maken van deze uitleendoeken: de resultaten zijn goed en ouders kunnen, bij veel huilen en onrust bij hun baby, op een snelle en effectieve manier door ons geholpen worden d.m.v. de Pacco in combinatie met rust en regelmaat!

  Vriendelijke groeten, Maaike, jeugdverpleegkundige


  Jeugdartsen en -verpleegkundigen

  Onlangs hebben wij een inhoudelijke scholing rondom huilen en inbakeren (herhaling) in onze organisatie gegeven, ter deskundigheidsbevordering. Deze scholing werd mede verzorgd door TNO en Pacco.

  Deze keer hebben we het inbakeren geoefend met de Pacco Piccolo doeken, voorheen deden we dit met losse doeken.

  De jeugdartsen, verpleegkundig specialisten, en verpleegkundigen JGZ waren erg enthousiast over deze doeken, ook over de DVD en het begeleidend schrijven waren ze positief.

  De Pacco doeken (in elk geval de Piccolo) zullen ook door onze thuiszorgwinkels verkocht gaan worden.

  Wilma van Oel
  Stafverpleegkundige Kraam en Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar, zorgorganisatie regio Helmond.


  Pedagogische zorg

  Als pedagogisch hulpverleners binnen het Juliana Kinderziekenhuis hebben wij enige tijd geleden een huilbaby protocol ontwikkeld waarin wij advies geven over inbakeren om tot voldoende rust te komen. Wanneer een opname door overmatig huilen uiteindelijk noodzakelijk is, blijkt vaak dat er een grote mate van onrust is. Dit uit zich in weinig slapen, oververmoeide prikkelbare zuigelingen, soms gepaard gaand met een onrustig patroon van voeden.

  Door onmiddellijk de interventie van een goede manier van inbakeren aan te bieden is de ervaring dat dit patroon snel doorbroken kan worden. In eerste instantie bakerden wij in losse doeken in. De Pacco inbakerdoek is zo gebruiksvriendelijk dat wij hiernaar overgestapt zijn. Door het zichtbare resultaat raken ouders gemotiveerd zelf een Pacco doek aan te schaffen. Gedurende de opname maken we tevens veel gebruik van het boek van Ria Blom – Regelmaat en inbakeren – om ouders inzicht te geven in de signalen van hun zuigeling en hierop af te stemmen. Uit de nieuwsbrieven halen wij zelf veel informatie die we, waar nodig, op schrift meegeven aan ouders.

  We willen Pacco hartelijk bedanken voor het uitgebreide instructiemateriaal wat we direct in de praktijk kunnen gebruiken en demonstreren.

  Suzanne Jansen / Marlieske Talsma
  Pedagogische zorg Juliana Kinderziekenhuis Den Haag


  Kinderverpleegkundige

  Hanneke van den Brink, kinderverpleegkundige en babyconsulent is heel blij met de babymassagematrasjes die Pacco voor moeders met baby’s in een opvanghuis doneert.

  Hanneke: “Ik hoop dat je de babymassage matrasjes nog een tijdje in je assortiment houdt, want ik ben er heel blij mee. De baby’s hebben tijdens de massage alle ruimte om zich vrij te bewegen. Het geeft niet als baby’s plassen, het matje laat geen vocht door. Zo kun je ook zonder problemen je baby op je bed masseren.
  Ook de matrozenlakentjes komen goed van pas gezien het feit dat de opvang alleen maar spijlenbedjes heeft, maken veel moeders er gebruik van.”


  Jeugdverpleegkundige

  Als jeugdverpleegkundige werk ik op het consultatiebureau, zit ik in de werkgroep inbakeren en ben ik tevens aandachtsfunctionaris voor de leeftijd -9 tot 18 maanden. Ik ben bekend met de Pacco doeken, daar werken wij binnen onze organisatie ook mee.

  Voor elke locatie hebben wij een Pacco in gebruik die we voor een week uitlenen, zodat onze cliënten kunnen uitproberen of het inbakeren het gewenste effect/resultaat heeft voor hun baby.

  In eerste instantie hebben wij met inbakerdoeken gewerkt, maar de Pacco is een veel gebruiksvriendelijker product voor onze cliënten en voor degene die voor de baby zorgen.
  Wij zijn er dus erg blij mee.

  Janny Wellner,
  jeugdverpleegkundige,
  STMR Beesd/Geldermalsen


  Verloskundige

  Dag, ik ben verloskundige in Katwijk en in mijn werk kom ik regelmatig ouders tegen die een ervaring hebben met een onrustig en niet goed slapend eerder kind. Ook zie en spreek ik regelmatig ouders die net een baby hebben gekregen met dezelfde problemen.

  Gebaseerd op mijn eigen ervaring (ik heb 3 kinderen, waarvan de laatste twee allebei geslapen hebben in de Pacco doek), adviseer ik vaak om het boek van Ria blom te bestellen en tevens de Pacco inbakerdoek.

  Bedankt voor de demonstratiedoek, deze gebruik is als voorbeeld zodat ik mijn klanten van informatie en rust kan voorzien en hen kan helpen naar een goed slaappatroon voor hun baby.

  Hartelijke groet,
  Linda Kortz


  Jeugdverpleegkundige

  Als jeugdverpleegkundige adviseer ik het gebruik van inbakerdoeken ter ondersteuning van ouders bij de broodnodige van rust en regelmaat bij baby’s. Onderzoek heeft uitgewezen dat rust en regelmaat preventief werkt, het voorkomt dat baby’s oververmoeid raken en daardoor veel gaan huilen. Huilbaby’s kunnen weer tot rust gebracht worden door rust en regelmaat, eventueel ondersteund met inbakeren, mits er geen medische oorzaak van het huilen is. Dat moet wel altijd uitgesloten worden.

  In eerste instantie gebruikten we de traditionele inbakerdoeken, maar de praktijk wijst uit dat inbakerdoeken zoals die van Pacco voor ouders veel gemakkelijker toepasbaar zijn. Daarbij kijken we altijd naar de instructies van de Stichting Wiegendood, die producten test op veiligheid tijdens het slapen.
  Wij geven ouders altijd een aparte instructie, zodat het inbakeren op een consequente en veilige wijze gebeurt.
  Belangrijk is bovendien dat kinderen eerst nagekeken zijn door de jeugdarts van het consultatiebureau op heupafwijkingen.

  Vanaf 4 maanden adviseren wij ouders om het inbakeren weer te gaan afbouwen zodat, voordat kinderen gaan omrollen, ze weer zonder inbakeren kunnen slapen.

  Thea de Bruin,
  Jeugdverpleegkundige,
  CJG Breukelen


  Jeugdverpleegkundige

  Beste ouders en collega’s,

  Twee weken terug ben ik bij een moeder thuis geweest om haar kennis te laten maken met de Pacco inbakerdoek.

  Toen haar baby 1 maand oud was, sprak ik haar op ons consultatiebureau en gaf ze aan behoefte te hebben aan advies en instructie ten aanzien van veilig inbakeren. Ze deed het vooralsnog naar haar eigen idee. Haar man komt uit Niger en in zijn familie is het heel gewoon om een pasgeborene in te bakeren de eerste weken. Ze merkte op dat haar dochter moeite had met inslapen door haar beweeglijke armpjes. Ze schrok alsmaar wakker. Met name aan het begin van de middag tot een uur of 3, dan worstelde haar baby met de slaap. Verder dronk ze prima aan de borst en was ze doorgaans ontspannen aanwezig. Diezelfde dag heb ik haar thuis bezocht en de doeken geïnstrueerd en hebben we afgesproken dat ik haar zou bellen ter evaluatie.

  Zojuist heb ik moeder aan de lijn gehad, dit was haar reactie: “Fantastisch, beste uitvinding van de eeuw! Mijn baby slaapt heerlijk en is veel meer rust.” Ook vindt moeder het prettig dat de hals vrij blijft en de kin niet, zoals bij andere inbakermateralen, langs de rand wrijft. Fijn en vriendelijk materiaal, ook na het wassen.
  Kortom, weer een tevreden en ontspannen kind en ouders. Meer ruimte om te genieten van elkaar!

  Groet,
  Agnes Latour, jeugdverpleegkundige
  Jong Florence, Schilderswijk Den Haag


  Jeugdverpleegkundigen

  Als je een inbakerdoek voor je baby zoekt, vind je op internet veel soorten en maten. Maar welke werken nu echt goed? En welke producten zijn veilig? De inbakerverpleegkundigen van Thebe hebben ervaring met diverse inbakerproducten. Zij adviseren de losse inbakerdoeken van Ria Blom of Tiny Nanny. En de kant en klare doeken van Pacco.

  Jeugdverpleegkundigen Thebe
  Jeugdgezondheidszorg Midden- en West-Brabant


  Kraamverzorgende

  Ik ben enthousiast over de producten van Pacco. In de kraamweek leer ik ouders kijken naar de lichaamstaal van hun baby, indien mogelijk benoem ik de verschillen in honger- en slaapsignalen. Ik geef de ouders mee dat als hun baby moe is, maar niet in slaap kan komen of enkel hazenslaapjes doet, dat ze de slaap van hun baby kunnen ondersteunen met inbakeren. Ik weet dat al menig kraamgezin uiteindelijk een Pacco doek heeft aangeschaft en ik hoor alleen maar positieve reacties dus helemaal TOP!!!
  Over de TinyNanny hoor ik minder, ik vermoed omdat de meeste kindjes beter gedijen bij ‘strak’ inbakeren.

  Het matrozenbedje is ook helemaal top, erg handig in gebruik en zou eigenlijk standaard in babyspeciaalzaken moeten liggen want mijn ervaring is dat baby’s meer naar boven kruipen dan naar beneden en ze voelen zich veel meer geborgen als ik het matrozenbedje voor ze gebruik.

  Ook wil ik je laten weten dat ik erg blij ben met de nieuwsbrieven, ze zijn duidelijk en erg informatief. Ga zo door!

  Groeten van een zeer enthousiaste zelfstandig kraamverzorgende!
  Groeten, Birgitte Pieterson
  Doula kraamzorg ‘Meekramen’


  Kinderverpleegkundige, babyconsulent

  Met veel tevredenheid werk ik al een poos met de Pacco inbakerdoek, zowel privé als professioneel. Ik ben werkzaam als kinderverpleegkundige en sinds kort heb ik mijn eigen praktijk als babyconsulent. Bij overprikkelde kindjes die zich met hun handjes steeds weer wakker ‘slaan’ is deze inbakerdoek een fijne methode rust te creëren. Ik hoop in de toekomst veel te kunnen bijdragen en ouders en baby’s te kunnen helpen een goed slaappatroon te ontwikkelen.

  Groetjes, Annemarie Schaar
  Babyconsulent Voorne-Putten


  Jeugdverpleegkundige

  Een moeder kwam bij me op het consultatiebureau en gaf aan dat haar kindje veel huilde. Volgens moeder meer dan 4 uur per dag. Ouders waren ten einde raad en ik heb toen een huisbezoek afgesproken.

  Samen met de ouders heb ik een dag van het kindje doorgelopen en gekeken naar de manier waarop ouders op hun kindje reageerden. Met name moeder vond het heel moeilijk om hem te laten huilen en haalde hem zodra hij begon te huilen uit zijn bedje. Ik heb de rust, regelmaat en prikkelreductie regels met ouders besproken, maar gezien de overbelasting die er met name bij moeder was zijn we naast rust regelmaat ook gestart met inbakeren met de Pacco doek. Eerst heb ik wel het oordeel van de consultatiebureauarts gevraagd of het verantwoord was om het kindje in te bakeren. Er kunnen namelijk medische redenen zijn om dit niet te doen.

  Meestal starten we met de adviezen om minder prikkels aan het kind te geven (bijv. geen speelgoed in de box) en rust en regelmaat in het leven van het kindje te brengen en vaak is dat voldoende. Maar wanneer dit onvoldoende helpt of, zoals in dit geval, de kracht van ouders onvoldoende is om de last van het huilen te kunnen dragen, starten wij met inbakeren.

  De baby werd zienderogen rustiger. Het leek wel of hij het prettig vond om ingebakerd te worden. Grappig was om te zien dat hij zelf zijn armpje al naast zich neer legde op het moment dat hij ingebakerd ging worden. Hij werd van een huilbaby een tevreden baby en ouders konden eindelijk genieten van hun zoon.

  De Pacco doeken zijn erg handig in gebruik en instructie aan ouders geven is dan ook niet moeilijk.
  Inmiddels is het kindje weer uitgebakerd – belangrijk is om dit te doen vóór het kind zich om gaat rollen – en is het een vrolijk, goedlachs jongetje.

  Geschreven door een inbakerverpleegkundige van Careyn Thuiszorg Breda


  Kinderfysiotherapeut

  Een aantal weken geleden heeft een kinderarts uit ons ziekenhuis contact met jullie gezocht. Wij hebben van jullie toen een Pacco inbakerdoek op proef gekregen.
  Ik ben kinderfysiotherapeut op de kinderafdeling van dit ziekenhuis, het Vlietland Ziekenhuis, locatie Vlaardingen. Het was aan mij de eer om de Pacco doek uit te proberen. Toevallig waren er de afgelopen weken veel opnames van huilbabies en heb ik alle kansen gekregen om de doek uit te proberen.
  Wat mij betreft, en ook wat ouders betreft, is de doek een groot succes. Ik vind dit persoonlijk de beste inbakerdoek die ik ken.

  Met vriendelijke groet,
  Helma van Wijnen,
  Kinderfysiotherapeut
  Vlietland Ziekenhuis, loc. Vlaardingen


  Jeugdverpleegkundige

  Ik was blij verrast de Pacco te ontvangen en ik ben erg enthousiast over het ontwerp en het gemak waarmee je de doeken om doet. En dat terwijl er bij ons vanuit de organisatie zo gehamerd wordt op het uitsluitend inbakeren met de doeken van Ria Blom. Hierdoor stond ik ook nooit zo open voor de zogenaamde ‘klittebanddoeken’ en heb ik me er zodoende ook nooit verder in verdiept.

  Totdat ik zelf als moeder begon met inbakeren en ik dus ook ondervond hoe vaak je op een dag deze handeling moet uitvoeren en hoe vervelend dit is als het nacht is of als je kind erg huilt en overstrekt. Ook het feit dat ik over enkele weken weer ga werken en het inbakeren dan aan mijn moeder over moet laten, maakte dat ik op zoek ging naar een goed alternatief. Volgens mij heb ik dat nu gevonden!!!

  Tegelijk denk ik aan al die moeders terug die de techniek van het inbakeren niet onder de knie kregen en waarbij ik instructie op instructie heb gegeven, waarbij het huilen van deze ouders hen nader stond dan het lachen. En dat terwijl deze ouders toch al in een ‘eind van hun latijn’ periode zitten. Als wijkverpleegkundige voelde ik dan de machteloosheid toeslaan, dus toch nog maar meer instructie en begeleiding geven.

  Overigens zijn wij ongeveer anderhalf/twee jaar geleden allemaal geschoold in het inbakeren. Onze organisatie ziet het inbakeren ook als een verpleegkundige handeling. Ik ben keer op keer weer enthousiast om ouders in dit proces te begeleiden. Soms merk je dat alleen het lezen van het boekje ‘Inbakeren brengt rust’ van Ria Blom al voldoende is om de negatieve spiraal waar ouders met hun kind in zitten te doorbreken, maar vaak ook gaan ouders over op het inbakeren. Vrijwel altijd levert dit een zeer positief resultaat op. Ik vind het zelf een erg leuk en dankbaar onderdeel van mijn werk en begeleid de mensen dan ook met veel plezier.

  Bedankt voor de Pacco doeken.
  Met vriendelijke groet, Suzanne – jeugdverpleegkundige


  Praktijkbegeleider kraambureau

  Ik kan met een gerust hart zeggen dat de Pacco Pre*, sinds ik hem van je gekregen heb permanent in gebruik is geweest! Slechts een paar dagen heeft hij werkloos in mijn tas gezeten.

  Waar mijn collega’s de doek het meest voor vragen is voor onrustige, snel fladderende borstvoedingkinderen. Vaak kinderen na een vacuüm, de eerste dagen na de geboorte. We vinden deze kinderen toch vaak wat onrustig en snel schrikkerig. Tijdens het voeden vertaalt zich dat dan in maaiende armen, terugtrekken van het hoofd (tepelkloofalarm!) en dat soort reacties.

  De Pacco doek is hiervoor perfect. Tijdens een bijscholing heb ik voorgedaan hoe een jonge zuigeling wordt ingepakt. Iedereen vindt het in eerste instantie hartstikke zielig, maar al doende ontdekken ze de lol ervan. De meeste baby’s worden vrijwel direct rustiger nadat ze ingewikkeld zijn. Als ze eenmaal de slag van de borstvoeding te pakken hebben laten we gewoon de doek weer weg. Meestal krijg ik de doek na een 8-daagse zorg weer terug!

  Al een paar keer heb ik in het bijzijn van een verloskundige de doek geprobeerd, nadat jut en jul er al aan te pas was gekomen. Lekker scoren, als het dan in één keer lukt om het kind aan te leggen. De reacties van de verloskundigen zijn positief.

  Afgezien van de vorm van de doek, vind ik het grote voordeel dat hij zo dun is. Deze zomer heeft dat zeker goed gewerkt! Het vasthouden van de schoudertjes is nooit een punt als ik het zelf doe, sommige ouders hebben er moeite mee, want die durven hem niet stevig genoeg aan te leggen! Ik merk ook dat kinderen als ze een paar weken ouder zijn steeds makkelijker hun armen eruit wurmen. Geen punt overigens, want tegen die tijd wordt de doek nog maar zelden gebruikt.

  Kortom: wij zijn zeker enthousiast!
  Hartelijke groet,
  Everien Vogel – praktijkbegeleider kraamburo Anna

  * De Pacco Pre is uit het assortiment. Wij raden voor pasgeborenen het inbakerslaapzakje van TinyNanny aan die ook de mogelijkheid biedt om een baby in de foetushouding te laten slapen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0