• Op werkdagen voor 23:30 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Vanaf 25,- geen verzendkosten
 • Aanbevolen door het consultatiebureau

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR SLAAPTIPS!

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR TIPS!


  Inbakeren ervaringen - Pacco inbakerdoek

  Vik

  Baby inbakeren Pacco inbakerdoek ervaringenGraag zou ik mijn ervaring met de Pacco inbakerdoek willen delen. Wij zijn er namelijk enorm mee geholpen en raden het iedereen aan!

  Vik is nu 8 weken oud. Vanaf zijn geboorte moest hij heel veel spugen wat uiteindelijk overging in verborgen reflux. Hij had er enorm veel last van. Kon niet in slaap komen, was ontroostbaar en heel erg druk met zijn armpjes door de oververmoeidheid. Overdag sliep hij vrijwel niet. ’s Nachts enkel door uitputting. We hebben de Puckababy geprobeerd maar helaas hielp deze niet. Na 3 weken werd ons aangeraden door het consultatiebureau om te starten met inbakeren met behulp van de Pacco. Ik mocht die van het bureau lenen.

  Bij de eerste keer inbakeren heeft hij 10 minuutjes gehuild en daarna heerlijk geslapen. Vervolgens heeft hij nooit meer gehuild bij het naar bed gaan maar begint hij al rustig te worden en te gapen tijdens het inbakeren! Wat een verademing. We hebben na 2 dagen gelijk zelf een Pacco inbakerdoek besteld. Wel de Summervariant vanwege de warme zomer. Wat fijn dat deze variant bestaat. Ik had hem anders met deze temperaturen niet durven inbakeren.

  Vik ging na 6 weken al doorslapen en nu moeten we hem vaak wakker maken omdat hij anders voedingen te weinig binnen krijgt. Soms kan hij nog steeds last hebben van zijn buikje maar zodra we hem inbakeren wordt hij rustig. We hebben sindsdien een heerlijke blije baby die bijna altijd lachend wakker wordt zoals op de foto!

  Groetjes,
  Kim van Dijck


  Jax

  Veilig inbakeren Pacco inbakerdoekJax had moeite met slapen, raakte overprikkeld en had last van reflux.

  Wil je weten hoe het nu met hem gaat? Volg Diesna Loomans op YouTube en Instagram!

   


  Julian

  Inbakeren Pacco inbakerdoek baby 6 weken JulianNa een vlotte bevalling en een prima kraamweek, ging mijn zoon opeens mega slecht drinken. Er kwamen steeds meer ‘kwalen’ bij en ik kon totaal niet meer genieten van de blauwe wolk. Nadat hij vanwege mogelijke koemelkallergie over is gegaan op speciale voeding ging het beter. Vanwege reflux zijn we de voeding ook gaan indikken met johannesbroodpitmeel en tegen maagzuur krijgt hij Nexium. Toch ging het slapen niet beter. Ondanks rust en regelmaat.

  Soms lukte het om Julian op zijn buik te laten slapen maar dat heeft toch niet onze voorkeur. Ik had een Pacco inbakerdoek overgenomen van iemand, maar na een keer proberen en een mega overstuur kind heb ik ze weer in de kast gedaan.

  Op een avond was de kleine man continu aan het slapen/huilen/slapen/krijsen… Ik was op, legde Julian weer in de Pacco en heb hem even laten huilen. Hij was al snel stil… En in plaats van hem wakker maken voor zijn laatste voeding (rond 22.00/23.00 uur) hebben we hem gewoon laten slapen. Toen kwam hij pas om 03.00 uur! De tijd die hij ook zou aanhouden als hij wél zijn fles van 23.00 uur had gekregen.

  De volgende dag heeft hij alle slaapjes de Pacco geslapen. Resultaat: een heerlijke rustige baby! Die nacht daarop hetzelfde verhaal en nu kwam hij pas om 04.00 uur. Hopelijk houdt hij deze stijgende lijn aan. Maar één ding weet ik wel, de Pacco blijft aan! Julian is nu 6 weken oud.

  Groetjes, Jennifer


  Vera

  Vera is nu vier maanden. De eerste keren inbakeren (toen was ze twee maanden) waren geen succes. Vera vond het niet fijn om op haar rug te liggen. Ze sliep de eerste weken erg veel bij/op ons, dus dat had haar voorkeur, maar de nachten sliep ze wel op haar rug in de wieg.

  De eerste keren nadat we Vera hadden ingebakerd, heeft oma 10 minuten bij haar gezeten met de hand op haar borst en aaiend over haar voorhoofd. Daarna sliep ze 25 minuten en uiteindelijk ging het steeds beter. Het was een kwestie van wennen.

  Vera lijkt het moeilijk te hebben met nieuwe dingen. Een fopspeen, we probeerden alle merken en soorten, maar ze was geen fan. Gekolfde melk uit een fles drinken, dat duurde ook even voordat ze dat wilde.

  Vera is een vrolijk meisje, ze slaapt en drinkt goed. Enige ‘probleem’ is dus dat ze niet in bed kon slapen. En daar heeft het inbakeren bij geholpen. ’s Avonds slaapt ze van 22.00 tot 4.00 uur en ‘s morgens rond 8/9 uur in haar wieg, niet ingebakerd. Daarna wel. Meestal 1 tot soms 2 uur achter elkaar.

  Soms huilt ze bij het in slaap vallen en soms huilt ze ook in haar slaap, maar daarna is ze weer stil. We weten nog niet zo goed waarom dat is.

  Als ze vragen waar mag ik je voor wakker maken? Dan heb ik geen antwoord, laat mij maar lekker slapen. Maar m’n kindjes, die mogen mij wakker maken.

  Groet, Kim

  Update:

  Vera slaapt inmiddels een paar weken (denk ik) niet meer ingebakerd. De overgang naar jullie winterslaapzak ging vlekkeloos. Ook huilt ze niet meer als ze gaat slapen of tijdens het slapen. Sinds ze in haar slaapzak slaapt, slaapt ze alleen nog maar in haar eigen ledikant. Ze komt ’s nachts nog 2x voor een voeding en tukt daarna weer verder.


  Kaleb

  Inbakeren helptInbakeren helpt! Overdag leg ik mijn zoontje soms in de kinderwagen, met matras erin, omdat boven slapen dan niet lukt maar ingebakerd valt hij zo in slaap en zijn de buikkrampen veel minder.

  Groet, Bernice


  Luca

  Baby inbakerenInbakeren slapen zonder huilenZie mijn kleine zeemeerman. Mijn zoontje is pas 4,5 week en nu net 4 kilo dus hij verzuipt nog een beetje. In de Puckababy kon hij nog teveel met zijn armen dus ben ik overgegaan op de Pacco. De eerste keer ging hij slapen zónder vechten of verzet!

  Hij slaapt overdag echt heerlijk nu! En het alleen inslapen in zijn eigen bed lukt bijna altijd. De keren dat het nog niet lukt wijt ik aan het feit dat hij 4,5 week is en waarschijnlijk nog bevalling- en ziekenhuisonrust heeft. Luca heeft op dag 12 nog 4 dagen aan een sonde gelegen. Dus die extra onrust op het normale baby gedrag snap ik wel.

  Ik vind de Pacco goed helpen bij het slapen. Afgelopen nacht sliep hij zo goed dat ik bijna durf te zeggen dat ook ik goed geslapen heb.

  Groet, Nadine


  Levi

  Inbakeren wanneerNa een uitstekende, maar snelle bevalling is mijn zoontje met 38 weken en 4 dagen geboren. Al snel wilde hij ’s nachts niet in zijn wiegje slapen maar alleen bij mij of zijn vader op de buik dan sliep hij prima. Ik heb van alles geprobeerd, niets hielp dus dan maar weer op mijn borst in bed. Ik sliep wel een beetje maar echt lekker lig je niet, en het is ook gevaarlijk. Na verloop van tijd wilde hij ook overdag niet meer in zijn wiegje of de kinderwagen slapen. Ik kon niet eens douchen of hij huilde (alweer). Gevolg: ik oververmoeid, mijn zoontje moe, papa moe. De hele roze wolk was totaal weg!

  Toen ik na 3,5 week op het consultatiebureau kwam en de arts vroeg: ‘Hoe gaat het met u?’ volgden er dikke tranen. Ik kon niet meer! Overdag kon ik ook niet bij slapen. Ze opperde het inbakeren. Dus ik gelijk ’s middags hem in een normale doek ingebakerd en boven in zijn eigen kamertje in zijn wiegje gelegd. Hij sliep direct!! Ik kon mijn ogen niet geloven. Van andere mensen had ik over de Pacco gehoord dus deze daarna direct aangeschaft. Het is heel gebruiksvriendelijk en mijn zoontje vindt het helemaal prima! Hij slaapt nu van voeding tot voeding. Echt wonderbaarlijk. Twijfel je? Ik zeg echt doen! Het ziet er misschien zielig uit maar de kinderen krijgen juist een gevoel van geborgenheid (wat ze in de baarmoeder ook hadden). De Pacco heeft ook als voordeel dat de heupjes en beentjes vrij blijven!

  Ik heb de Puckababy ook nog gebruikt maar daarbij maaide hij nog teveel met zijn armen, en hield hij zich nog wakker, dus deze was voor mijn zoontje totaal ongeschikt!

  Groet, Annemieke


  Elize

  Inbakeren baby ElizeElize is geboren na 3 dagen weeën en met een keizersnede.

  Vanaf het begin huilde ze heel erg veel en kon ze zelf heel moeilijk of nauwelijks in slaap komen. Ze was heel beweeglijk en steeds met haar armpjes en beentjes aan het zwaaien, waardoor ze zichzelf steeds wakker sloeg. Door weinig slaap ging ze zich steeds overstrekken en het werd steeds erger. Wat waren we radeloos.

  8 weken hebben we doorgesukkeld. Nachtenlang wakker, overdag ook veel huilen.

  Ik heb toen van een vriendin een Pacco doek te leen gekregen. Wát een verandering!

  We konden het bijna niet geloven, maar ze sliep in 1 keer 5 uur achter elkaar!!

  Ze moest wel even aan de Pacco doek wennen, het was eventjes 5 minuten huilen toen ze er in ging, maar na een week was dat helemaal over.

  Baby inbakeren Pacco inbakerdoekBaby inbakeren Pacco inbakerdoekElize werd door de doek een vrolijk rustig meisje die in een keer veel sliep. Ze sliep, en slaapt nog steeds, van fles tot fles en ’s nachts slaapt ze door. Ze is zoveel vrolijker en rustiger geworden nu ze kan slapen.

  Ze is nu bijna 5 maanden en probeert nu te draaien waardoor we het bakeren willen afbouwen. Deze week zijn we begonnen met 1 armpje los in de Pacco Plus doek. De slaapjes worden wel wat korter, maar dat zal wel gewoon even wennen zijn en we proberen zonder het bakeren een nieuw ritme te vinden.

  Wij hebben ontzettend veel baat gehad bij de Pacco doek(en). Dankzij de doek is Elize zoveel rustiger en vrolijker geworden!

  Het is niet in woorden uit te drukken wat de Pacco doek voor ons heeft betekend. Dankjewel!

  Heel veel liefs, Rudy en Wies, papa en mama van Elize


  Tijmen

  Pacco Piccolo binnendoek PrimoWe gebruiken nu sinds 6 weken de Pacco inbakerdoek. Thijmen (nu bijna tien weken oud) slaapt hierdoor weer heerlijk rustig en wordt vrolijk ondeugend kijkend wakker!

  Op dit moment hebben we (sinds gisteravond) de Pacco Piccolo in gebruik, qua lengte en gewicht heeft hij hem echt nodig (57 cm en 4260 gram) maar hij is lang en dun. Dus de Piccolo hebben we nu gecombineerd met de binnendoek van de Primo. Ik las dat dit een optie was, dus dat is fijn!

  Fijn dat de Pacco inbakerdoek bestaat! Bedankt hiervoor, want wij hebben onze goedlachse man weer terug en zelfs mijn zusje is na het zien van een filmpje van hem overtuigd van deze doeken. Na het opsturen van een doek naar Engeland gaat zij vandaag ook beginnen met inbakeren met haar dochtertje van 6 weken oud.

  Groeten, van twee uitgeruste ouders die heerlijk genieten!

  Rinske


  Dorian

  Inbakeren blije babyIk wil u bijgevoegde foto van mijn zoon niet onthouden. Wat een ontzettend blije baby nu hij zo lekker rustig slaapt. Wellicht kunt u nog wat met de foto, bijvoorbeeld voor de website. Dorian is nu 3,5 maand en slaapt nu zo’n 1,5 ingebakerd.

  Met vriendelijke groet, Lotte


  Kleinzoon

  Pacco instructiePacco instructiePacco instructie Voor de opa van dit ventje gaat het instructiefilmpje van Pacco te snel. Daarom maakte mama een fotoserie om te laten zien hoe de Pacco aan moet. Perfecte instructie! En een vrolijk en uitgerust manneke!


  Johsua

  Joshua is ruim 11 weken prematuur geboren en mocht gelukkig al, na maar 9 weken opgenomen te zijn geweest in WKZ en St. Antonius, naar huis. Hij had zichzelf een heel verkeerde manier van persen aangeleerd, iets wat heel vaak voorkomt bij prematuren, waardoor hij ook een behoorlijke navelbreuk had. Uiteindelijk begon ook zijn slaap eronder te lijden waardoor de fysiotherapeut in het ziekenhuis mij aanraadde hem te gaan inbakeren.

  Heel eerlijk vond ik het inbakeren in het begin heel naar om te zien. Ik kon het niet helpen, maar had toch het gevoel dat ik mijn kind als een gevangene in een dwangbuis stopte. Enige reden dat ik ermee door ben gegaan is dat hij het allemaal vanaf dag 1 wel prima leek te vinden.

  Na een aantal weken begon zijn navelbreuk er steeds beter uit te zien en begon hij ook ineens de nachten door te slapen (jaja van 19:00 tot 07:00!). Dat was natuurlijk meer dan voldoende motivatie voor mij om ermee door te gaan. Enige waar ik heel bewust op heb gelet is om hem alleen maar in te bakeren/naar bed te doen op een moment dat hij rustig en kalm is. Ik wilde hoe dan ook voorkomen dat hij de doek met iets negatiefs ging associëren.

  Ondertussen is met name het wakker worden een gezellig en leuk ritueel geworden, waarbij hij zich heerlijk uitrekt en van mama een massage krijgt. De enorme glimlach die hij me dan iedere keer weer toewerpt maakt alles in een keer helemaal goed.

  Bedankt team PaccoNL voor jullie steun, service en duidelijke informatie aan ouders.

  Joshua, Arnon & Judith


  Lizzy

  Inbakeren baby LizzySinds een week gebruiken wij de Pacco Piccolo voor ons 9 weken oude dochtertje. Wat een verademing! Tot we de doeken ontdekten sliep ons meisje niet in haar eigen bedje. Bij mama in de draagdoek? Prima. Al wandelend in de kinderwagen? Prima. Bij papa of mama? Prima. Maar in haar wiegje? Nee. Daarbij bleek ze ook nog een buikslaper, maar dat vonden we erg gevaarlijk.

  Nu met het inbakeren slaapt ons meisje op haar rug, in haar eigen bed als een roos! Ze gaat lachend (!) de Pacco in, en komt er helemaal uitgerust weer uit. Wij zijn super blij en tevreden en ons meisje ook.

  Groet, Sandra


  Isa

  Inbakeren baby IsaWat ben ik toch blij met de Pacco inbakerdoek!

  Onze kleine meid was zo’n onrustige slaapster, dat we na de kraamweek gelijk zijn begonnen met inbakeren. Toen zij de eerste prikjes kreeg, en een dag niet ingebakerd mocht worden vonden we dat een mooi moment om te stoppen.

  Het ging een week lang goed, maar daarna… De nachten gingen perfect, maar overdag werd ons meisje iedere keer na 45 minuten gillend en moe wakker, en iedere keer wilde zij dan meteen bij me drinken, waarna ze zo moe was dat ik haar vrijwel meteen weer voor 45 minuten in bed kon leggen.. Eerst dachten we nog aan regeldagen, maar na ruim 2 weken was ik er klaar mee, dit kon gewoon niet zo! In overleg met het consultatiebureau hebben we het inbakeren weer opgepakt, en vrijwel meteen hadden wij weer een schone slaapster in huis.. Bedankt!


  Emma

  Inbakeren baby EmmaEmma is een wolk van een baby die na de eerste week wat spugen en krampen super tevreden en makkelijk is! De methode van kinderarts Harvey Karp hebben we vanaf de eerste week gebruikt en inbakeren ’s nachts. De ‘5 S-en’ waren al snel niet meer nodig en na eerst een slaapzak met flappen te hebben gebruikt waar ze snel uitgroeide slaapt ze nu al weer weken in de Pacco Piccolo.

  De Pacco vond ik direct na de geboorte niet zo fijn, maar toen was ze ook nog 3,5 kg. Later – bij 4,5 kg en sterke armen – was het echt de beste doek! Mijn complimenten!! Anderen hebben nog wel iets moeite om hem goed te doen als ik het niet eerst goed uitleg, maar dat is geen probleem!

  Groetjes van Margreet


  Anna

  Sinds een paar weken heb ik deze site gevonden. Mijn complimenten voor de inhoudelijke pagina’s! Ik lees met veel plezier de verschillende artikelen over inbakeren. Wij bakeren onze dochter Anna in en bieden haar duidelijke regelmaat sinds ze 2 maanden oud is. En sindsdien slaapt ze heerlijk in de Pacco. Ook bij de regelmaat gedijt ze heel goed.

  Al sinds de kraamweek stak er vrijwel altijd een arm uit haar wiegje naar boven. In het begin ziet het er heel lief en eigenwijs uit, maar toen Anna anderhalve maand oud was werd het in slaap komen steeds moeilijker en werd ze ook regelmatig wakker. Sinds ze ingebakerd is slaapt ze vrijwel geen hazenslaapjes meer, slaapt ze ’s nachts door en zitten de armen minder in de weg tijdens het voeden. Een succesverhaal dus!

  Na de 3-maanden-vaccinaties mocht Anna natuurlijk even niet ingebakerd slapen en ja hoor… floep, daar gingen de armen weer! ’s Nachts wakker, zonder koorts van de vaccinatie, maar wel een armpje onder de dekentjes vandaan. Dus ik maak me wel een beetje zorgen om het afbouwen waar we toch echt binnenkort een begin mee moeten maken. Een Pacco Plus zou daarbij wellicht een goede hulp kunnen zijn!


  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0