• Op werkdagen voor 23:30 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Vanaf 25,- geen verzendkosten
 • Aanbevolen door het consultatiebureau

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR SLAAPTIPS!

VOLG ONS OP FACEBOOK of INSTAGRAM VOOR TIPS!


  Grow Vision - Rose Schuurman

  Veel ouders zijn erg onzeker over de ontwikkeling van hun kind. Dat is heel begrijpelijk en maakt zichtbaar dat je als ouder het beste met je kind voor hebt. Doordat je als ouder andere kinderen van dezelfde leeftijd in hun ontwikkeling ziet, kan dat vragen oproepen over de ontwikkeling van je eigen kind. “Groeit het wel snel genoeg?” “Beweegt het wel goed?” Ik zie andere kindjes al lopen maar die van mij nog niet, is dat een probleem?”


  Mijn naam is Rose Schuurman en ik werk als kinderfysiotherapeut in het ziekenhuis en in een praktijk. Ik help kinderen (en hun ouders) onder andere bij de motorische ontwikkeling. Dit kan zijn voor kinderen met een gerichte diagnose of kinderen met een kortdurende hulpvraag. Samen met ouders en het kind stel ik een behandelplan op (bijv. vergroten van hun zelfvertrouwen, het krijgen van plezier in bewegen en het herstellen/ voorkomen van lichamelijke klachten). Mijn doel is om het kind (en de ouders) te laten groeien. 

  In de praktijk krijg ik veel dezelfde vragen. Om mijn kennis met een groter publiek op een laagdrempelige wijze te kunnen delen heb ik een website ontworpen. Om zelf te kunnen oefenen met je kind, heb ik een lijst gemaakt van oefenmaterialen. Met deze oefenmaterialen kun je gericht aan de slag gaan, aangepast op de ontwikkelingsfase waar je kind zich in bevindt. Daarnaast wil ik ouders vooral meegeven dat ieder kind anders is en zich op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo ontwikkelt.
  Bekijk hier de website!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0