Shleepy baby knuffel

Shleepy: het perfecte slaapmaatje voor jouw baby. Hij is super, superzacht, fijn om mee te knuffelen, helpt je baby te troosten en in slaap te vallen. Zijn krulstaart houdt baby’s fopspeen slim dicht bij hem in de buurt. Geen zoektochten meer in het donker naar dat verloren speentje! Als je op stap gaat met jouw kind kun je Shleepy’s staartje ook bevestigen aan de kinderwagen of een autostoeltje.

Jouw baby zal Shleepy’s voetjes heerlijk vinden om op te bijten zodra hij last heeft van doorkomende tandjes. Deze voetjes zijn gemaakt van niet giftige siliconen, zonder pvc, BpA of weekmakers.

Shleepy kan in de wasmachine en de droger.

Beschikbaarheid: Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden

€ 14,95

E-mail naar een vriend(in)

Schrijf de eerste review van dit product

Aantal:

 

Shleepy baby knuffel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Meer afbeeldingen

Details

Voordelen van de Shleepy knuffelShleepy is het perfecte slaapmaatje voor jouw baby. Hij is super, superzacht, fijn om mee te knuffelen, helpt je baby te troosten en in slaap te vallen.

Zijn krulstaart houdt baby’s fopspeen slim dicht bij hem in de buurt. Geen zoektochten meer in het donker naar dat verloren speentje! Als je op stap gaat met jouw kind kun je Shleepy’s staartje ook bevestigen aan de kinderwagen of een autostoeltje. Knuffels geven een gevoel van veiligheid en ze zijn er altijd voor je kind. Als jouw kind de Shleepy kiest als zijn favoriete knuffel, koop dan maar snel een reserve-exemplaar!

Jouw baby zal Shleepy’s voetjes heerlijk vinden om op te bijten zodra hij last heeft van doorkomende tandjes. Deze voetjes zijn gemaakt van niet giftige siliconen, zonder pvc, BpA of weekmakers. In zijn ‘hoefjes’ zitten korreltjes, fijn voor friemelende babyknuistjes.

Shleepy kan in de wasmachine en de droger zodat je kind hem niet hoeft te missen tijdens zijn slaapjes.

Extra informatie

kleur Nee